Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
Filter op woonlocaties
Zwijndrecht 1
13/04/2021

Zwijndrecht zoekt lef en creativiteit voor nieuw Stationskwartier

De gemeente Zwijndrecht staat aan de vooravond van een grootscheepse opwaardering van zijn spoorzone. Het masterplan is geschreven en de gemeente staat in de startblokken. “Wij willen aan de slag”, zegt verantwoordelijk wethouder Jos Huizinga.

1-The-revelation
01/04/2021

SDK Vastgoed: ervaren speler in herontwikkeling stationslocaties

Gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (VolgerWessels) speelt een grote rol bij de herontwikkeling van in het oog springende stationslocaties in Brabant: Strijp-S in Eindhoven, de Spoorzone in Tilburg, Spoorzone (EKP) en het Paleiskwartier, beiden in ‘s-Hertogenbosch. Met decennialange ervaring in binnen- en buitenstedelijke ontwikkelingen weten zij als geen ander wat belangrijk is in dit mooie vak: een heldere visie en een lange adem, om zo gebiedsontwikkeling tot volle wasdom te laten komen. Maar ook flexibel mee buigen met veranderingen in de markt.

63_s2_cam002
22/03/2021

SchieDistrict geeft Schiedam een nieuw aanzicht

Schiedam faciliteert ambitieuze plannen voor het SchieDistrict, het gebied rondom station Schiedam Centrum en de A20. Belangrijke factor in het geheel is het plan Schieveste, de nieuwe woonwijk tussen snelweg en station. Daarnaast worden via (her)nieuwde erfpacht twee bedrijventerreinen gerevitaliseerd en maakt Schiedam zich sterk voor het upgraden van de OV-knoop.

Huis-voor-de-Stad,-architect-Kraaijvanger-vermelden
18/03/2021

Helmonds Stationskwartier hard op weg naar dé ‘Place to be’

Mooie en betaalbare appartementen in leegstaande kantoorpanden, een groeiende retail, een snelfietspad naar Eindhoven met een gloednieuwe fietsbrug over het kanaal en frequente bus- en treinverbindingen met de regio: het Stationskwartier in hartje Helmond is volop in ontwikkeling en hard op weg een ­dynamische, hippe woon- en werkomgeving te worden voor jong en oud.

Checker
16/03/2021

Uniek concept voor centrum Breda

Het stationsgebied Breda is binnen een paar jaar een unieke ontwikkeling rijker. De plannen voor 5TRACKSBreda rijpen al een tijd, maar medio 2021 begint de bouw. In het complex, dat uit drie markante gebouwen bestaat, worden meerdere functies samengevoegd voor een nieuwe manier van wonen en werken. Een symbiose die voor iedereen winst moet opleveren.

Station-Breda-(foto-TPJ-Verhoeven)
12/03/2021

Breda zoekt de verbinding

Breda tilt zijn stedenbouwkundige ­ontwikkelingen naar een hoger niveau. Dat doet de stad door gebiedsontwikkeling te koppelen aan sociaal­economische uitdagingen en door samen te werken met provincie en landelijke overheid. “De potentie van Breda is waanzinnig”, zegt ­wethouder Paul de Beer.

Artstudio23_4055b
02/03/2021

Backer+Rueb place to be voor creatief Breda

Waar vroeger tramtreinstellen, stoomketels en roltrappen – to name a few – de fabrieksgebouwen van Machinefabriek Backer en Rueb verlieten, krijgt nu het Bredase Creative District steeds meer vorm. De schetsen van het stedenbouwkundige plan zijn positief ontvangen en over circa twee jaar kan naar verwachting de bouw van de appartementen, stadswoningen, werkateliers en kantoorunits beginnen.

2019.11
28/02/2021

Daadkrachtig Purmerend maakt zevenmijlsstappen in ontwikkeling naar ‘complete stad’

Purmerend staat aan de vooravond van een grote sprong voorwaarts. De stad wil de komende decennia groeien van 80.000 naar 100.000 inwoners en zal een ware transformatie ondergaan: van een voornamelijk suburbane woonstad naar een compacte en complete stad, die zelfstandig functioneert en veel te bieden heeft. Met een flinke hoeveelheid werkgelegenheid, een nieuw type hoogstedelijk woonmilieu, 10.000 extra woningen, toenemend toerisme en een uitstekende bereikbaarheid.

1377.00-Poort-van-Hoorn-export-voor-publicatie-isometrie
02/02/2021

Knooppuntontwikkeling in Hoorn ‘Unieke kansen voor ontwikkelaars en beleggers’

De Stad van de Gouden Eeuw gaat een nieuwe fase in. Hoorn gaat de komende jaren ‘meer stad’ worden. Dat betekent groeien en op de juiste plekken ook stedelijker worden. Met een nieuwe stadswijken, het grootste stadsstrand van Nederland en een 21e eeuws mobiliteitsknooppunt voor Hoorn en de regio Westfriesland.

Filters
Zoeken
Scroll naar boven