Logistiek Vastgoed Nederland:
alles over logistiek vastgoed op één plek

Logistiek Vastgoed Nederland is het crossmediale communicatieplatform voor iedereen in Nederland die te maken heeft met logistiek vastgoed. De focus ligt hierbij op de eindgebruiker van het distributiecentrum, de bedrijfshal of het industriële pand. Kortom: de logistieke sector in de volle breedte. Van transportbedrijven tot logistieke dienstverleners, van haven gerelateerde logistiek tot op- en overslagbedrijven. Projectontwikkelaars, beleggers, logistieke dienstverleners, gemeenten; alle relevante partijen vinden elkaar dankzij Logistiek Vastgoed Nederland.

Is er nog plek voor uw dc?
Logistiek Vastgoed Nederland weet het antwoord

Goede logistieke locaties worden steeds schaarser in Nederland voor nieuwe distributiecentra. Maar er zijn nog wel mogelijkheden. Of gaan we massaal de hoogte in? En kunnen we nog duurzamer bouwen dan we al doen? En is een dc een functioneel gebouw of eigenlijk een beleggingsproduct? In Logistiek Vastgoed Nederland leest u het antwoord op dit soort vragen in de vorm van hoogwaardige informatieve artikelen met prachtig beeldmateriaal.

Meer inzicht dankzij Logistiek Vastgoed Nederland

Het crossmediale platform Logistiek Vastgoed Nederland geeft inzicht in alle beschikbare logistieke terreinen op de logistieke hotspots van Nederland. Informatieve artikelen brengen de specifieke eigenschappen van logistieke regio’s in beeld. U leest over de plannen van provincies en gemeenten en over de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen rondom distributiecentra en ander logistiek vastgoed. Het platform is een showcase voor logistieke vastgoedontwikkelaars, aannemers, bouwbedrijven en hun toeleveranciers en voor investeerders in logistiek vastgoed. Logistiek Vastgoed Nederland is hiermee niet alleen een communicatieplatform voor de sector, maar ook een inspirator.

Verspreiding en oplage Logistiek Vastgoed Nederland

De verspreiding gebeurt via controlled circulation en via de aangesloten partners.
De oplage is 10.000 ex. Ontvangers van het magazine zijn actief in of bij de:

Er verschijnt ook een digitale versie op de eigen webpagina van het magazine.
Daarnaast wordt de inhoud gedeeld via relevante social media.
De aangesloten partners ontvangen ook magazines en de online tools voor de verspreiding onder hun relaties.

Wilt u partner worden en meedoen
in het communicatieplatform?

Scroll naar boven