Over ons

Jager Media is uitgever van vier special interest magazines op vastgoedgebied (zie button Magazines) en crossmediale netwerkverbinder op internet. Tevens ontwikkelen en produceren wij ook magazines (hard copy en/of digitaal) voor derden (zie button Uw ‘eigen’ magazine).

Onze kracht zit in ons uitgebreide netwerk (zie button Partners), voornamelijk bedrijven en overheden die gespecialiseerd zijn in vestigingslocaties en commercieel vastgoed. Samen met onze Partners brengen wij vestigingslocaties (voornamelijk bedrijventerreinen en kantorenlocaties) en commercieel vastgoed (voornamelijk bedrijfsruimten en kantoren, maar ook retail, horeca en diensten van onze partners) onder de aandacht van een specifieke doelgroep (voornamelijk eindgebruikers). Deze doelgroepen kunnen wij voor u inzichtelijk maken en toesturen (ga naar button Contact).

Voor de marketing leveren wij magazines in hard copy, magazines online en lage resolutie PDF’s van publicaties (voornamelijk artikelen, onderzoeken en interviews) voor (door)plaatsingen op social media kanalen, websites en te gebruiken in mailberichten. Ons Social Media Team verzorgt de online communicatie (content marketing) op social media kanalen, voornamelijk LinkedIn (bij ons nu circa 5.000 volgers). Zo groeien wij in (digitale) marketing en werken we gezamenlijk naar een optimaal resultaat!

ZOEKEN, VINDEN, VERLEIDEN, VERBINDEN

arthur

D.A. (Arthur) Jager, directeur