DC RDAM het distributiecentrum als u kiest voor kwaliteit

In Rotterdam ontwikkelen Focus Real Estate en Asset Manager AXA Investment Managers – Real Assets DC RDAM: een hoogwaardig distributiecentrum van ca. 26.000 m2. Een duurzaam gebouw op een strategische (zicht)locatie binnen de ring van Rotterdam.

DC RDAM bestaat uit 22.500 m2 magazijn, een mezzanine van 2.080 m2 (optioneel) en 1.500 m2 kantoorruimte. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de laatste ontwikkelingen in modern logistiek vastgoed en krijgt onder andere een BREEAM-NL certificering ‘Very Good’. DC RDAM wordt in november 2019 opgeleverd en is uitermate geschikt voor één gebruiker.

Het distributiecentrum ligt op een unieke zichtlocatie, pal naast de snelwegen A15 en A16. Een locatie waar elke dag maar liefst 280.000 auto’s passeren. De ideale plek om uw bedrijf zichtbaar te maken. Bovendien heeft DC RDAM een strategische ligging tussen Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda en Antwerpen. Ook de grootste Europese havens, de havens van Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam, zijn uitstekend te bereiken.

Het ontwerp: Modern & duurzaam

DC RDAM is het perfecte visitekaartje voor uw organisatie. Het prestigieuze ontwerp, ontwikkeld door Focus Real Estate en gerealiseerd door Unibouw, is een modern en indrukwekkend logistiekcentrum volgens de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Unibouw is een bouwer met ruim 40 jaar ervaring en zo’n 1.000 gerealiseerde projecten.

Het distributiecentrum is met een volume van ca. 26.000 m2 uitermate geschikt voor één gebruiker. Als huurder heeft u uiteraard zeggenschap over de indeling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mezzanine en is ook het kantoor naar eigen wensen in te delen.

DC RDAM zal bij oplevering beschikken over een BREEAM-NL certificering ‘Very Good’ en scoort daarmee op het gebied van duurzaamheid substantieel beter dan de wettelijke normen. Zo wordt het complex bijvoorbeeld uitgerust met LED verlichting en een duurzame waterhuishouding waarbij hemelwater binnen het bedrijventerrein wordt verwerkt.

Locatie en bereikbaarheid: Perfect centraal

Centraal in het land, nabij de grootse havens van Europa en het Europese achterland met de uitstekende infrastructuur van Zuid-Holland. Dat maakt DC RDAM een van de beste logistieke locaties in Nederland. Een logistieke hotspot om zowel nationaal als internationaal te distribueren.

Het DC ligt direct aan het verkeersknooppunt ‘Ridderkerk’ en biedt vrijwel directe aansluitingen op de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem), A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en A29 (Rotterdam-Roosendaal-Zierikzee). De strategische ligging tussen Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda en Antwerpen garandeert optimale toegang tot elke belangrijke nationale en internationale bestemming via de weg, het water, de lucht of het spoor.

Arbeidspotentieel: Werknemers altijd dichtbij

DC RDAM ligt op een aantrekkelijke en vitale locatie, niet alleen vanwege de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid, maar ook voor het vinden van goede medewerkers. In deze regio is er minder schaarste aan medewerkers in vergelijking met andere regio’s blijkt uit onderzoek van Tempo Team.

DC RDAM is voor medewerkers goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Vanaf Rotterdam Centraal Station is het slechts 30 minuten reizen met elke 10 minuten een bus. Openbaar vervoer is daarom een ideale manier voor woon-werkverkeer. Met de auto reizen uw medewerkers uit Rotterdam in slechts 15 minuten en vanuit Den Haag in slechts 25 minuten naar DC RDAM.

Specificaties

Totaal 26.080 m2
Magazijn 22.500 m2
Hoogte 14 meter
Max. stapelhoogte 12,2 meter
Max. vloerbelasting Ca. 7,5 kN/ m2
Aantal loading docks 26
Mezzanine 2.080 m2 (optioneel en grootte in overleg)
kantoor 1.500 m2 (over 3 lagen)
Adres Schaapherderweg 30, Ridderkerk

DC RDAM

– 26.000 m2 distributiecentrum
– Oplevering november 2019
– Business Park ‘Cornelisland’
– Unieke zichtlocatie
– Direct gelegen aan A15, A16 en A29
– Strategische ligging Den Haag/Rotterdam –
– Breda/Tilburg – Amsterdam/Utrecht – Antwerpen
– BREEAM-NL ‘Very Good’

Planning
Start bouw Ú maart 2019
Oplevering Ú november 2019

Media

Contact persoon

Giedo Steenbergen
Giedo.Steenbergen@eu.jll.com
31 (0)6 11 80 33 99
Gegevens
Samenwerking
Media
Scroll naar top

Contact persoon

Giedo Steenbergen
Giedo.Steenbergen@eu.jll.com
31 (0)6 11 80 33 99

Media

Er zijn geen samenwerking beschikbaar