FOOD Locaties Nederland:
vestigingslocaties voor de voedselverwerkende industrie

FOOD Locaties Nederland is een offline en online communicatieplatform waarop de foodsector, overheden en vastgoedprofessionals communiceren over vestigingslocaties voor de voedselverwerkende industrie.

Zoekt u een geschikte agrofood locatie?
FOOD Locaties Nederland biedt inzicht

FOOD Locaties Nederland opereert in een niche en is exclusief bestemd voor bedrijven die actief zijn in de foodsector. Als producent, als verwerker, als logistieke dienstverlener, of in een andere rol. Welke foodclusters zijn er en waar? Waar houden clusters zich mee bezig? Welke aanvullende diensten of expertise hebben ze nog nodig? En waar is er nog ruimte om te bouwen? Dit soort onderwerpen passeren de revue in FOOD Locaties Nederland.

Ook voor vastgoedprofessionals en overheden

Ook professionals die zich bezighouden met commercieel onroerend goed in de agrarische en foodsector ontvangen deze uitgave. Dit zijn bijvoorbeeld agrofood projectontwikkelaars, agrofood kennisinstituten, investeringsmaatschappijen of gemeenten met agrofood bedrijventerreinen.

Inhoud FOOD Locaties Nederland

Het magazine FOOD Locaties Nederland gaat uitgebreid in op allerlei onderwerpen die te maken hebben met agrifoodlocaties, agro bedrijventerreinen en agro industrieterreinen, agro gespecialiseerde vastgoedprofessionals, de rol van de gemeente, de diverse foodclusters en logistieke en bouwkundige ontwikkelingen rondom food. Bijvoorbeeld op:

Meer inzicht dankzij Logistiek Vastgoed Nederland

FOOD Locaties Nederland kent een oplage van 9.500 ex. De verspreiding gebeurt via controlled circulation naar:

Bedrijven en organisaties die als partners actief zijn binnen FOOD Locaties Nederland ontvangen ook magazines ter verspreiding in hun eigen netwerk. De digitale verspreiding gebeurt via een digitale, online versie op de eigen webpagina en via de relevante social media.

Scroll naar boven