Dutch TechZone: logistieke ruimte tussen Randstad, Hamburg en het Roergebied

De Dutch TechZone ligt strategisch aan de A28 en de A37, op korte afstand van de Duitse Autobahn A31 en heeft directe aansluiting op het Nederlandse en Duitse spoornetwerk: Een prima uitgangspositie met uitstekende synchromodale verbindingen voor ondernemende bedrijven met een Internationale markt. Duitsland om de hoek, en goede verbindingen oostwaarts en naar Scandinavië. Zowel over de weg als per spoor en via de Eurohafen Emsland ook over water. De gemeenten Hardenberg, Hoogeveen, Coevorden en Emmen, samen de Dutch TechZone, bieden met royale, efficiënt bereikbare industriekavels goede vestigingsmogelijkheden voor logistieke dienstverleners en transporteurs. De Dutch TechZone ligt centraal tussen de economische kernzones van De Randstad, Bremen-Hamburg en het Roergebied.

Combineer wegvervoer met railvervoer of schip

De EuroTerminal Emmen -Coevorden-Hardenberg (ETECH) biedt rechtstreekse railverbindingen met onder andere Scandinavië, Polen en Italië. De verbinding met de haven van Rotterdam zorgt ervoor dat de EuroTerminal een prima doorvoerlocatie is.
Ook per schip is de Dutch TechZone bereikbaar, met laad- en losmogelijkheden in Hardenberg, Coevorden en voor schepen in de klasse tot 2200 ton via de vlakbij Emmen gelegen Eurohafen aan de rivier de Ems.

Personeel en opleidingsmogelijkheden

De aanwezigheid in de regio van logistieke opleidingen op HBO- en MBO-niveau zorgt ervoor dat er voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar is en blijft.
De Dutch TechZone, DTZ, heeft goede infrastructuur, ruimte om te bouwen en goed geschoold personeel en opleidingsmogelijkheden: Een zeer geschikte vestigingsregio voor de logistieke branche.

Ontdek ook de mogelijkheden voor vestiging. Neem contact met ons op!

Media

Gegevens
Samenwerking
Media

Media

Er zijn geen samenwerking beschikbaar

Scroll naar boven