• Alles
  • Foodlocaties
  • Havenlocaties
  • Logistiek Vastgoed
  • Stationslocaties
Alles
  • Alles
  • Foodlocaties
  • Havenlocaties
  • Logistiek Vastgoed
  • Stationslocaties
Bouwfotografe.nl Stationslocaties

Van leven naar beleven in Helmond

Als centrumstad wil Helmond dat het stationsgebied veel meer een verblijfsplek wordt, ook na vijf uur ’s middags”, zegt wethouder Gaby van den Waardenburg. Met een mix van wonen en werken en een herinrichting van de openbare ruimte wordt die verblijfsfunctie gestimuleerd. “Er zijn veel kansen in Helmond. Nog lang niet alles is ontwikkeld

Lees verder
Wouters Schijndel Logistiek Vastgoed

Wouters Schijndel is meer dan een aannemer

Een vierkante doos bouwen is niet zo spannend, zeggen de specialisten van Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel. Het bedrijf richt zich vooral op het bouwen van logistiek en industrieel vastgoed. Projectleider Joan Aarts: “Bouwen is voor ons ook constant nadenken of het beter en slimmer kan zowel technisch als financieel. Continu optimaliseren, dat maakt het vak boeiend.

Lees verder
Flevokust-Haven Havenlocaties

Samen koersen op economische én groene groei

Nederland kan haar kansrijke Europese en mondiale positie als ‘Nederland Distributieland’ waarmaken, als alle betrokken partijen samen koersen op economische én groene groei. Dat zegt NVB voorzitter Eric Janse de Jonge. “Het behouden van zowel gezamenlijk als individueel economisch perspectief is onlosmakelijk verbonden met het met vaart optimaal benutten van de huidige kansen op milieugebied,” voegt hij daaraan toe. “Met de Green Deal aanpak maken we alvast een stap in de juiste richting.

Lees verder
boer-in-lab Foodlocaties

Biobased economy West-Brabant: the base to be

Als je iets wilt doen met biobased, of als je biobased producten wilt laten ontwikkelen of ze wilt afnemen, dan moet je in West-Brabant zijn.” Promopraatje, of werkelijkheid? Robbert Paul Ferket van ontwikkelingsmaatschappij REWIN legt uit waarom West-Brabant the base to be is. “Alles wat je nodig hebt, zit hier dicht bij elkaar.

Lees verder
Impressie Magazine Stationslocaties Nederland Stationslocaties

Werken in Tilburgse Spoorzone

Binnenkort verwelkomt de Tilburgse Spoorzone twee nieuwkomers pal naast het Centraal Station. Januari 2019 is de oude LocHal in volle glorie hersteld en toegankelijk voor publiek. Daarnaast verrijst in 2020 Plan-t. Een multifunctioneel werkgebouw met veel faciliteiten en een vernieuwende visie op samenwerken. Zo wordt Tilburg twee plekken rijker waar je een bureau kunt vinden; zowel voor flexwerk als vaste huur.

Lees verder
Stadslogistiek-voorpagina Logistiek Vastgoed

Stadslogistiek moet meer ruimte krijgen

De distributie van goederen in steden moet echt veranderen. Anders komt de stad muurvast te zitten. Terugkerende elementen van goede stadslogistiek zijn: elektrische vrachtwagens, slim inzetten van data met geavanceerde IT-technologie, samenwerken in hubs aan de rand van de stad, innoverende ondernemers en overheden met goed beleid.

Lees verder