Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
Flexjoint-vloerovergang
08/06/2022

Vloeiende vloerovergangen – Een aangename oplossing voor mens en materieel

Bijna iedere vloer heeft van de ene naar de andere ruimte, of bij een heel groot vloeroppervlak, een dilatatievoeg. Deze vloervoeg geeft de noodzakelijke ruimte voor krimp en uitzet. Traditionele vloervoegen gaan na verloop van tijd door intensieve en zware belasting helaas toch ‘scheurvorming’ vertonen: langs de randen brokkelen kleine stukjes langzaam af. Door de Flexjoint, een vloeiende vloerovergang zonder zaagsnede of profiel, kan dit veelvoorkomende probleem duurzaam worden opgelost.

Blijvende buitenreclame
20/05/2022

Cubord Signmakers, dé signpartner uit Rotterdam

Zowel buiten- als binnenreclame op logistieke hotspots is steeds vaker het werk van Cubord Signmakers in Rotterdam. Deze informatieve boodschappen zijn gericht op effectiviteit. Zo kondigen zij (her)ontwikkelingen aan op borden, maar ook looprichtingen op vloeren. Dankzij printapparatuur van formaat bereiken de signmakers doelgroepen op grote afstand. Dichterbij realiseren zij daarmee specifiek voor kantoren ontworpen, naadloze fotowanden. De signmakers rekenen projectontwikkelaars, aannemers, logistieke dienstverleners, producenten, en andere bedrijven en instellingen tot hun opdrachtgevers.

Aniek Averesch_27-01-2020-19-58-43
15/05/2022

Circulair bouwen geeft een nieuwe dimensie aan de bouw

Op het nieuwe en duurzame A1 Bedrijvenpark Deventer komt het eerste volledig circulaire warehouse van Nederland. Metron Vastgoed ontwikkelt het gebouw voor Davo Uitgeverij en Fulfilment Services. Kennisplatform Circulairin begeleidt het bouwproces en levert advies over de beste circulaire aanpak.

Logistiek Vastgoed Nederland 2022

In samenwerking met meer dan 50 partijen is deze jaareditie tot stand gekomen. Veel aandacht voor investeren, ontwikkelen, bouwen en het verduurzamen van de sector op 104 pagina's.
20160227_145605
10/05/2022

Mix van functies op 85 hectare grootte Siberië-West

In het Glastuinbouwgebied en BusinessPark Siberië, onderdeel van Greenport Venlo is nog een laatste logistieke kavel van 9.300 m2 beschikbaar voor food-gerelateerde bedrijvigheid. Ondertussen werkt ontwikkelaar Wayland Developments aan Siberië-West; een agrogebied van circa 85 hectare dat over pakweg twee jaar beschikbaar komt.

DCIM100MEDIADJI_0082.JPG
05/05/2022

A12-corridor in trek bij Food-bedrijven

De A12-corridor tussen Den Haag en Goude is de laatste jaren in trek als vestigingsplaats voor Food-bedrijven. Vrijwel alle grote supermarktketens hebben er inmiddels een distributie­centrum. “Vanaf hier bereik je binnen een uur rijden acht ­miljoen consumenten”, zegt marketingmanager Edwin Klop.

_DSC8202
01/05/2022

Unibouw zet in op meer specialisatie en ontzorgt klanten nog beter

Verdieping en meer specialistische kennis in verschillende sectoren: dát is de strategische koers die bouwbedrijf Unibouw sinds enkele jaren vaart. Bedrijfsruimtes bouwen voor de voedselverwerkende industrie is één van de specialisaties van Unibouw. Het team werd in de afgelopen jaren flink uitgebreid, waardoor er meer ruimte kwam om samen met de klant de verdieping te zoeken. Want bij Unibouw zijn ze ervan overtuigd: meer tijd en aandacht voor het voortraject leidt tot een soepele bouw zonder onaangename verrassingen over foutmarges of meerwerk. Met als eindresultaat een gebouw dat optimaal past bij de bedrijfsvoering van de (tevreden) klant.

Distribution-center-2
22/04/2022

Trends in XXL-distributiecentra in het Pre- en Post Coronatijdperk

In de huidige corona-pandemie is transport en logistiek door het Kabinet aangeduid als een vitale sector. Juist nu wordt voor iedereen in Nederland nog eens duidelijk wat het grote belang is van efficiënte logistieke ketens voor onze maatschappij. Dienstverleners en verladers zijn al jaren bezig om de logistieke ketens steeds verder te optimaliseren en één van de belangrijkste trends daarbij is de opkomst van mega-distributiecentra.

scene 9
21/04/2022

Vanaf het begin samen slim kijken naar de wensen en de doelstellingen

Logistiek dienstverlener Kivits Drunen groeit en bloeit en in de afgelopen pakweg tien jaar werd de nodige nieuwbouw ­gerealiseerd. Op dit moment bouwt Willy Naessens in samenwerking met WDP Nederland N.V. een nieuw koelhuis en ­logistiek centrum voor zusterbedrijven Kivits-Goes Handling en VGK Cool logistics in Ridderkerk. Rob van Opzeeland: “Voor het beste resultaat willen wij graag snel en efficiënt bouwen met een vaste bouwpartner.

Filters
Zoeken
Scroll naar top