Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
POLO2
15/09/2021

POLO en de haven van de toekomst

Dankzij de fysieke mogelijkheden en daadkracht van het oosten van het land kan Nederland zich blijven waarmaken als distributieland bij uitstek. Port of Logistics Overijssel (POLO) speelt met vaart in op kansrijke ontwikkelingen op het gebied van goederenvervoer en logistiek. Dit ondernemersgedreven samenwerkings­verband bundelde ruim een jaar geleden haar krachten om actief haar aanzienlijke potentie kenbaar te maken en daarmee de overvolle Randstad te ontlasten.

Gefco1
10/09/2021

Het nieuwe gebouw op Schiphol Trade Park past ons prima

Logistiek dienstverlener GEFCO Forwarding moest vanwege de uitbreiding van luchthaven Schiphol uit zijn oude pand vertrekken en binnen anderhalf jaar een geschikte nieuwe locatie vinden. Het bestaande marktaanbod voldeed niet en de keuze viel op nieuwbouw op Schiphol Trade Park, een ontwikkeling van gebiedsontwikkelaar SADC.

2019_05_KAFRA_Greenport__A4_065
07/09/2021

Greenport Venlo: aantrekkelijk en duurzaam

Geen kaal bedrijventerrein met grote logistieke dozen, maar een unieke omgeving die met aandacht voor de natuur en de mens is ontwikkeld. “Vastgoedontwikkelaars en gebruikers waarderen dat en sluiten daarop aan met eigen faciliteiten”, weet directeur Ruud van Heugten van Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo.

paprika-sorteerlijn
04/09/2021

Laat uw bedrijf groeien in Greenport Venlo

Venlo/Venray is dé Europese logistieke hotspot en het tweede tuinbouwgebied van Nederland. Een regio waarin de agrofoodsector een van de meest productieve, duurzame en winstgevende ter wereld is. Waar voedselinnovatie in het DNA van de ondernemers zit

20200402_Station-Naarden-Bussum_Beeld-Entree-gebied_V6_FS_Beeld-A
24/08/2021

Duurzaamheid verdient alle aandacht

Het denken over duurzaamheid staat al decennia op de agenda. Als het aan Roline den Hartog en Marjolijn Versteegden van Arcadis ligt, krijgt het de komende jaren een nog prominentere rol: “Het is allemaal niet zo ingewikkeld en duur. Als je duurzaamheid maar vanaf het begin van je project meeneemt.” Het is tijd voor verandering, en dat geldt ook voor stations en hun omgeving. Het moet duurzamer.

881_station-groningen_cam08
21/08/2021

Meerwaarde halen uit je station: de integrale aanpak

Stationsomgevingen zijn onophoudelijk in beweging. Ze ontwikkelen van functionele plek tot verblijfsgebied, waarvan steeds meer reizigers en omwonenden gebruikmaken. Tegelijk kent het station en haar omgeving veel eigenaren. Met zoveel kapiteins op één schip kan het lastig zijn om de juiste koers richting een toekomstvast stationsgebied te varen. Tom Kramer en Pim van de Kragt van Arcadis helpen die koers uit te zetten: “Als de partijen er niet uitkomen kruipen wij in de rol van mediator.”

20200928-cover-Perspectief-op-de-Zaancorridor[312]
19/08/2021

Van Maak Plaats! naar plek van ontmoeting

De provincie Noord-Holland levert een flinke bijdrage aan het aanjagen en ondersteunen van de ontwikkeling van stationsgebieden. Dat blijkt uit een panelgesprek met zes betrokkenen. In dat gesprek keken we terug op tien jaar knooppuntontwikkeling en vooruit naar trends en verwachtingen.

0
16/08/2021

De nationale omgevingsvisie – Duurzaam perspectief voor onze leefomgeving

In Nederland wonen we met ruim 17 miljoen mensen op ruim 41.000 km2. We willen graag dat ons land over 30 jaar nog steeds prettig veilig en gezond is om in te wonen, werken en recreëren. Daarom is het belangrijk nu al na te denken over de keuzes die daarvoor nodig zijn. De overheid heeft hiervoor onlangs een nieuwe aanpak gepresenteerd: de Nationale Omgevingsvisie (NOVI). De uitdagingen waar we voor staan, de keuzes die we moeten maken staan in de NOVI beschreven.

Warehouse-foto-4
13/08/2021

Bonded Services: ruim 12 miljoen pakketjes per maand

Luchtvrachtexpediteur Bonded Services is sinds medio 2018 de trotse huurder van twee units van AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park. Een logische keuze, zegt managing director Edward Witlox. “Een mooi en duurzaam gebouw op vijf minuten van Schiphol.”

Filters
Zoeken
Scroll naar top