Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
brabantstadstudie-visuele-notulen
16/06/2021

Brabantstadstudie brengt het gesprek over gezonde verstedelijking verder

BPD (Bouwfonds Property Development) heeft, samen met de lokale Rabobanken in de regio, een vervolg gegeven aan het woningmarktonderzoek uit 2014; een studie over wonen in de vijf grootste steden van Brabant. De bevindingen uit deze Brabantstadstudie worden gedeeld om zo het debat op de woningmarkt levendig en actueel te houden. Maar bovenal hoopt Erik Leijten – regiodirecteur van BPD - dat de resultaten aanleiding geven tot nieuwe ideeën voor een leefbare stad vanuit de discussie tussen vakgenoten en belanghebbenden. “Er zijn geen pasklare oplossingen of projecten. We signaleren trends en stellen de vraag: hoe gaan we het doen

Stadvandetoekomst_TeamSociotechnicalCity_main
16/06/2021

Meer richting en samenhang in rijksbeleid voor de leefomgeving met de Nationale Omgevingsvisie

De samenleving heeft te maken met een aantal urgente opgaven op het gebied van klimaatverandering, energietransitie, circulaire economie, bereikbaarheid en woningbouw. Nederland wil hier graag goed op inspelen en daarom heeft de overheid het initiatief genomen om een Nationale Omgevingsvisie (NOVI) op te stellen. Het is een langetermijnvisie die ook impact heeft op gebiedsontwikkelingen in spoorzones.

UWT-RoyBorghoutsFotografie-170912-WaalhavenGroup2-135
15/06/2021

Optimale controle en flexibiliteit voor de klant

De filosofie van Barge Terminal Born is om de klant te ontzorgen vanaf de aankomst van een container in de zeehaven tot en met het afleveren op het losadres, en vice versa. “Alles in één hand zodat je optimale controle hebt, dat is het idee”, zegt Jan Overdevest.

Venterra_Wanssum_inpassing_toekomsite-situatiejpg
15/06/2021

‘Venray is een puzzelstukje in de Zuid-Oost-corridor’

De gemeente Venray timmert aan de weg met het uitbreiden van de insteekhaven in Ooijen-Wanssum. De haven wordt verlengd van 120 naar 360 meter en er is twintig hectare grond beschikbaar voor watergebonden activiteiten. “We verwerken aanzienlijke volumes.”

Van-Gelder-Ridderkerk-Coatingvloer
12/06/2021

Ruys Groep is meer dan alleen dekvloeren

Heb je het over de Ruys Groep dan praat je over cementgebonden dekvloeren en kunststof vloerafwerkingen. Maar het bedrijf in Apeldoorn biedt meer. Je kunt er aankloppen voor vloeren in nieuwbouw- en uitbreidings­projecten, rvs putten, goten en stootbanden, tot aan de renovatie van de vloer toe. “De cirkel is rond, een ­compleet pakket”, zegt directeur Hendrik J. Ruys die ons meeneemt langs de vier bedrijven in de Ruys Groep.

Opgewekte KwH per jaar: 	3.000.000
Bespaarde CO2-uitstoot: 	1.800.000kg
12/06/2021

Food for thought: zonder investering een stralend rendement

KiesZon, sinds 2009 vormgever van de solar revolutie in Nederland, organiseert binnen een operational lease, dakhuur of koopconstructie het integrale proces van ontwikkeling, financiering, realisatie en de exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor onder meer logistiek dienstverleners, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstanties. Altijd werkend vanuit de kernwaarden daadkracht, vakmanschap en partnership. Met alle disciplines zelf in huis voor de volledige beheersing en kwaliteitsbewaking van het proces. Zo zorgt KiesZon ervoor dat de vrij zonne-energie die voor handen is ten volle benut wordt

Topsector1
10/06/2021

‘Van vastgoed naar flexgoed’ Uitdagingen omzetten naar mogelijkheden

Supply chains krijgen steeds weer te maken met nieuwe verstoringen en uitdagingen. Dit vraagt om anders kijken naar en herontwerp van logistieke ketens. Dat zegt Astrid Buijssen, lid Topteam Logistiek en één van de kwartiermakers voor het nieuwe uitvoeringsprogramma 2021-2023 van de Topsector Logistiek. “Nederland is hierin bij uitstek een sterke speler,” onderstreept zij. “Samenwerking is de sleutel om deze uitdagingen om te zetten naar de mogelijkheden, die de sector en de industrie nodig hebben. Het is cruciaal voor onze economie, en daarmee voor ons dagelijks leven, om van vast naar flexibel te gaan op alle fronten.”

RotterdamlogisticsPark2
10/06/2021

Rotterdam Logistics Park

Delta Development Group ontwikkelt samen met Pacific Investments en European Logistics Real Estate Partners (ELREP) Rotterdam Logistics Park, dat in totaal vijf demontabele distributiecentra met mezzanines en kantoren omvat op een kavel van 14 hectare. Rotterdam Logistics Park ­combineert circulariteit met een gezonde werkomgeving en een vernieuwende digitale datastrategie, waarmee ­ondernemers tal van slimme besparingen kunnen doorvoeren.

Logistiek Vastgoed Nederland 2021

Met trots presenteren wij u de nieuwe jaareditie van het magazine Logistiek Vastgoed Nederland 2021. Een informatieve en mooie uitgave met een opvang van 100 pagina’s!
Filters
Zoeken
Scroll naar top