Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
3 DC Botlek ZO zijde - eyelevel (1)
20/02/2023

Prologis blaast Distripark Botlek nieuw leven in

Februari volgend jaar zijn er twee nieuwe warehouses van Prologis op een herontwikkellocatie op Distripark Botlek gereed voor gebruik. Op een fraaie zichtlocatie direct aan de op- en afrit van autoweg A15 maakt oud en versleten vastgoed plaats voor circa 35.000 m2 nieuwbouw. De nieuwe warehouses worden verdeeld over vijf units, en zijn ideaal voor goederenoverslag.

Overzicht bouwplaats_VBSF_VBFT
14/02/2023

Van Berlo werkt aan ultiem doel: een scheurvrije betonvloer

Bij Van Berlo Bedrijfsvloeren werken ze al een aantal jaren aan een grote droom: het ontwikkelen van een scheurvrije betonvloer. Vanaf januari 2021 zijn deze specialistische werkzaamheden geclusterd in een nieuwe Research & Development afdeling. Daar zijn betontechnologen, in een goed geoutilleerd laboratorium, dagelijks bezig om nog beter grip te krijgen op beton. Zo hoopt het bedrijf binnen de komende twee jaar het ultieme doel te bereiken: beton te maken dat niet krimpt.

RLP_Standpunt_04_v04_met_logo_scherm
07/02/2023

Toekomstbestendige dc’s voor nieuwe generatie logistieke dienstverleners

Met de ontwikkeling van het toonaangevende Rotterdam Logistics Park legt Delta Development Group de duurzaamheidslat uitzonderlijk hoog. Er wordt zwaar ingezet op circulair design en smart technology, met veel aandacht voor het welzijn en de gezondheid van de mensen die in deze gebouwen komen te werken. Toekomstbestendigheid en economisch rendement gaan daarbij hand in hand.

default
01/02/2023

Bouwbedrijf Van de Ven bouwt zijn grootste project ooit

De champagnekurken knalden bij Bouwbedrijf Van de Ven in Veghel, toen ze daar eind februari hoorden dat zij de ‘Fabriek van de toekomst’ mochten gaan bouwen voor Hessing Supervers. Met 46.000 m² begane grond en 17.500 m² verdiepingsvloeren wordt deze nieuwbouw in Greenport Venlo het grootste project dat Van de Ven ooit binnenhaalde

shutterstock_193686833
20/01/2023

Nederland en logistiek vastgoed: Innovatieve oplossingen voor het beter benutten van de ruimte

Hoe staat Nederland er op het gebied van logistiek vastgoed voor ten opzicht van de ons omringende landen? Is er nog grond voor het bouwen van logistiek vastgoed? Hebben we voldoende ruimte (en draagvlak) voor e-commerce locaties? En de kosten en de regelgeving? Zijn die vergelijkbaar met de landen om ons heen? Nederland Distributieland bekeek het aan de hand van een aantal factoren en sprak met experts.

2685f-ext-dag-HR0006
15/01/2023

Mirastar: een nieuwe ster aan het logistieke vastgoed firmament

In het voorjaar van 2019 werd Mirastar opgericht: een investeerder/projectontwikkelaar van logistiek vastgoed. Met een hoofdkantoor in Londen en vestigingen in Rotterdam, Madrid en Milaan gaat het nieuwe bedrijf voortvarend te werk. Al in juli 2021 wordt hun eerste logistieke project in Nederland opgeleverd: DC Bleizo in Bleiswijk.

Aramex DC 10
14/01/2023

De complexiteit van de logistieke vastgoedmarkt

Duurzaamheid, de logistieke beleggingsmarkt, de impact van corona, stadsdistributie en toekomstverwachtingen rondom logistiek vastgoed. Dat waren de belangrijkste gespreksthema’s die begin april aan de orde kwamen tijdens een rondetafelgesprek met key spelers uit het logistieke vastgoed

Afbeelding1
13/01/2023

BTT Multimodal Container Solutions breidt terminalnetwerk uit

Tilburg, 11 januari 2023 - Containerlogistiek dienstverlener BTT Multimodal Container Solutions, gevestigd in Tilburg, neemt met ingang van 1 februari 2023 Overslag Terminal Bergen op Zoom over van logistiek dienstverlener Van den Bosch uit Erp. Dat zijn Wil en Remon Versteijnen van BTT en Rico Daandels, CEO van Van den Bosch, overeengekomen.

Enscape_2021-10-26-14-57-48 lichter
08/12/2022

Veghel krijgt een energie­leverend distributiecentrum

Foodpark Veghel wordt volgend jaar uitgebreid met een distributiecentrum wat is gespecialiseerd in alles wat eetbaar is. Logistiek dienstverlener Van Acht maakt de stap naar de plek waar de belangrijkste klanten zitten.

Filters
Zoeken
Scroll naar boven