Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
Filter op woonlocaties
DC Somerset Koningshoeven - Panelen door KiesZon
22/01/2024

De groene energiecentrale op het dak heeft de toekomst

Somerset Capital Partners, volgens Property NL de grootste logistieke vastgoedontwikkelaar van Nederland, focust volledig op het realiseren van duurzame gebouwen die voorzien in de eigen energieopwekking. KiesZon, specialist in grootschalige zonnedaken, speelt daarin een belangrijke rol.

Flevokust
12/01/2024

Openbare inschrijving uitgifte recht van ondererfpacht terreindeel A Flevokust Haven te Lelystad

170914 3d voorzijde hoog
08/01/2024

Een allesomvattend en helder voorstel als basis voor de samenwerking

BOUWGROEP REMMERS een Tilburgs familiebedrijf waaronder Bouwbedrijf Remmers, Conferm Powered by Remmers Bouwgroep en Remmers Projectontwikkeling vallen, bouwt in opdracht van Montea aan een distributiecentrum van circa 50.000 m2 op LogistiekPark A12 in Waddinxveen. Het is de eerste keer dat de twee samenwerken. “De aanbieding was compleet, duidelijk en met een eerlijke prijs.

Busjes
02/01/2024

Het bundelen van logistieke stromen is onvermijdelijk

De toekomst van de stadsdistributie ligt in de bundeling van goederen­stromen, van bijvoorbeeld hele bedrijfstakken. Dat beweert ­lector Walther Ploos van Amstel. Hij denkt dat gemeentes op de verkeerde weg zijn als ze geclusterde ­bedrijven de stad uit jagen, om op die plek woningen neer te zetten. Hij pleit voor slimme en compacte hubs. Hij krijgt daarbij bijval van Robert Kreeft van Somerset Capital Partners, ontwikkelaar van de stadslogistieke innovatie-campus CLIC

VGP Park Roosendaal_Active Ants interior
25/12/2023

VGP Park Roosendaal en VGP Park Nijmegen gaan volgende fase in

VGP, de pan-Europese leverancier van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed, versterkt haar positie op de Nederlandse markt. In navolging van de aankondigingen over de uitbreidingen in Nederland einde vorig jaar, kondigt de Groep nu de volgende fase aan in de uitbouw van haar VGP Park Roosendaal en VGP Park Nijmegen te Oosterhout (Gld.).

NL-Tiel logistics centre-007-noLogo_N2_high
19/12/2023

Investeren in bestaand vastgoed is voor Goodman continu proces

Als gevolg van Covid-19, zien we een versnelde stijging van het winkelen op internet resulterend in een indrukwekkende groei van de gehele e-commerce sector. Dat stelt niet alleen grote, maar ook nieuwe eisen aan de distributieketen die de bezorging naar de consument mogelijk moet maken. Als een van de belangrijke schakels in het logistieke proces, is vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar Goodman zich hiervan zeer goed bewust. Ze geeft daarom veel aandacht aan onderwerpen als de maatschappelijke impact die de bouw van distributiecentra heeft en aan de eisen die op het punt van duurzaamheid aan haar worden gesteld.

IMG_4046.lichterjpg
12/12/2023

TLN: “Overheid moet regie nemen bij het realiseren van hubs”

Elisabeth Post is sinds twee jaar de voorzitter van TLN de ondernemersorganisatie voor met name wegtransport en logistieke dienstverlening. Het waren twee turbulente jaren, als gevolg van de coronacrisis. Post heeft een verleden in de top van het provinciaal bestuur en was raadslid.

Kop van de Beer Maasvlakte
05/12/2023

Nederland wereldleider in Agro Food

De wereldbevolking groeit en de vraag naar voedsel is diverser dan ooit, evenals de wijze waarop we het consumeren. Consumenten verwachten hoge kwaliteit en dagverse producten die 24/7 beschikbaar zijn, tegen lage kosten. Tel hier de toenemende online retailing van vandaag en het groeiende belang van gezondheid en duurzaamheid bij op, en het moge duidelijk zijn dat dit uitdagende tijden zijn voor de Agri Food-industrie. “We willen ons voedsel vers en we willen het nu.”

┬®Lucid_ASK_DC3_01
24/11/2023

ASK Romein Bouw heeft alles in eigen hand

ASK Romein Bouw is een ‘totaalbouwer’ die haar opdrachtgevers van A tot Z ontzorgt. Dat begint al vroeg in de tenderfase met het engineeren en uitwerken van het BIM-model. Is het contract eenmaal getekend dan gaat de bouw efficiënt en snel, aangezien alle facetten in eigen huis worden uitgevoerd.

Filters
Zoeken
Scroll naar boven