Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
Filter op woonlocaties
IMG_6231
19/06/2024

Inventum Technologies geeft veiligheid een zichtbare boost met Flexbarrier

Boiler- en warmtepompfabrikant Inventum Technologies opende eind vorig in Houten een nieuwe productiefaciliteit met warehouse voor ventilatiewarmtepompen zonder buitenunit. Vanaf de straat kan iedereen zien dat op deze locatie volop aandacht is besteed aan veiligheid. Blikvanger is de felgele aanrijdbeveiliging van Flexbarrier. Productieleider Okke Koel van Inventum Technologies: “Het zichtbaar maken van aanrijdbeveiliging stimuleert het veiligheidsbewustzijn.

Groningen, The Netherlands - 2020: Building of the central station with statue in front
15/06/2024

Geplande metamorfose moet Stationsgebied Groningen herkenbaar Gronings maken

Het is één van de mooiste stations­gebouwen van ons land, het hoofdstation van stad Groningen. “Bij een verkiezing enkele jaren geleden was het zelfs het mooiste station van Nederland”, corrigeert onze gesprekspartner meteen. Het is één van die momenten in het gesprek dat Rik van Niejenhuis - wethouder wonen, ruimtelijke ordening, vastgoed en grondzaken van de gemeente – laat doorschemeren dat hij trots is op het feit dat hij deze baan heeft. “Ik ben een echte Groninger”, zegt de uit het Noord-Groningse dorpje Garrelsweer afkomstige goedlachse PvdA-bestuurder.

Picture2
12/06/2024

Onderzoek naar Autonoom Transport op Industrieterreinen

SAVED - SAmenwerkend autonoom Vervoer op bEDrijventerreinen is een onderzoeksproject naar de toegevoegde waarde van autonoom transport op industrieterreinen. Tijdens een bijeenkomst op 26 maart bij ARA Almelo van Stellar Development, is de voortgang van het project gepresenteerd. De vraag is of dit een ‘game changer’ is, of een ontwikkeling ‘voor de lange termijn’.

Deze gebruiken
04/06/2024

Logistieke centra kunnen aansprekende ‘landmarks’ worden

Nederland is een land met veel logistieke bedrijvigheid. Door de bevolkingsgroei en die van de economie groeit onze behoefte aan logistieke ruimte. ‘We hebben die ruimte als maatschappij hard nodig voor belangrijke behoeften’, vertelt Elisabeth Post, bestuursvoorzitter van TLN. ‘Van medicijnen die op tijd in het ziekenhuis moeten worden afgeleverd tot de boodschappen die bij je thuis gebracht worden. Zonder logistiek komt de maatschappij tot stilstand

knoop eindhoven 12
31/05/2024

Samen werken aan een mooier Nederland

Door ‘net even anders te kijken’ brengt APPM de vaak complexe opgaven in stationsgebieden een stap verder. Alle betrokken partijen bij elkaar brengen om tot een gezamenlijk, gedragen plan te komen staat centraal in de aanpak. “Het doel is om een integraal plan te maken waarbij de reiziger de grote winnaar is.”

51202630959_a80fd21070_o
23/05/2024

Arcadis zet in op gezamenlijke ambities rondom stations Dat puzzelen, dat is onze sweet spot!

Als partner van NS, ProRail, de rijksoverheid, provincies en gemeenten, heeft Arcadis in de afgelopen 75 jaar de helft van alle stations in Nederland helpen (ver)bouwen en uitbreiden. Van de grootste stations, met name Amsterdam Centraal Station en Rotterdam Centraal Station, tot de nieuwste stations in gebieden die nog tot wasdom moeten komen zoals Station Zoetermeer-Lansingerland.

Logistiek & Vastgoed Nederland 2024

Ook veel aandacht voor de toekomst van logistiek vastgoed, het...
Free-APD00916_6
15/05/2024

Apeldoorn groeit en ontwikkelt, met behoud van DNA

Wie Apeldoorn binnenrijdt, ziet het direct: hier wordt gebouwd. De stad aan de rand van de Veluwe staat bekend om het groen, kent een flink aantal bekende attracties, zoals Paleis Het Loo, Apenheul en de Julianatoren, en de huizen met tuinen kenmerken het uitgestrekte karakter. “Een groene stad, die oog heeft voor dorpse kwaliteiten”, kenschetst Peter Messerschmidt, sinds 2022 wethouder volkshuisvesting en ruimtelijke ordening.

JDR_0323 29-09-2022 Haven
15/05/2024

Havenecosysteem Friesland: ‘Goud dat voor het oprapen ligt!’

Friesland heeft met de zeehaven van Harlingen, de binnenhavens in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Harlingen, Lemmer, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel en de vaarwegen goud in handen. Als daarin efficiënter wordt geïnvesteerd, floreert de lokale economie. Daarnaast wordt er positief bijgedragen aan grote maatschappelijke opgaven. Paul Pot, directeur van Port of Harlingen, en Marco Swenne, strategisch adviseur Economie en Ruimte van de Gemeente Smallingerland, maken zich om die reden hard voor de verdere bewustwording hierover. Dat is volgens hen écht nodig.

Filters
Zoeken
Scroll naar boven