Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
Filter op woonlocaties
210225JI_0054
22/09/2023

TMA Terminals Amsterdam: Een flexibele groeidiamant met veel mogelijkheden

De terminal van TMA in het westelijk havengebied van Amsterdam bruist aan alle kanten. Zes jaar geleden was de terminal nog de plek waar alleen een vos de hazen de stuipen op het lijf joeg. Inmiddels spat de bedrijvigheid er vanaf, net als de lol om deze diamant te laten groeien.

Deurne2
16/09/2023

Sociaal-maatschappelijke functie station Deurne krijgt vervolg in landelijk concept

Het station als plek van verbinding. Michel Lintermans in Deurne legt al jaren zijn hele ziel en zaligheid erin om dat doel te bereiken. En met succes! Het stationsgebied in Deurne is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gezellige ontmoetingsplek voor omwonenden en reizigers, een oase van rust voor pauzerende buschauffeurs, een stageplek voor leerlingen en een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen met een taakstraf. Deze succesformule van Deurne dient als lichtend voorbeeld voor een verdere landelijke aanpak.

Visie Stationgebied Stationswijk 2020 Bureau Spoorbouwmeester Utrecht
08/09/2023

Bureau Spoorbouwmeester: pleitbezorger van nauwe samenwerking rondom ontwikkeling Stationskwartier

Stations groeien uit tot multimodale knooppunten, met steeds meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Waar voorheen een reiziger bij aankomst of vertrek, zich een weg moest banen tussen de ronkende bussen en taxi’s op het voorplein, staan in het nieuwe stationskwartier de mensen zelf weer centraal.

Ontwerp StudioSK uitwerking Movares
03/09/2023

Dordtse dromen over de Spoorzone

Ontwikkelvisie Spoorzone: startpunt voor het Dordrecht van de toekomst. Het groenste station van Nederland, een autovrije wijk aan de Oude Maas… de Dordtse Spoorzone biedt volop kansen voor de groeiambities en ontwikkeling van Dordrecht. Het spoor, nu vaak een barrière, vormt daarin juist de verbinding tussen bijzondere nieuwe stadswijken en spectaculaire groengebieden.

Delta Agrifood Business prio 2
18/08/2023

Innoveren, leren en business genereren DAB als dé agrifood broedplaats van de Zuidwestelijke Delta

Delta Agrifood Business (DAB) wil hét innovatie- en expertisecentrum voor plantbased agrifood zijn in de Zuidwestelijke Delta. En die missie lijkt te slagen. Want het aantal startups, gevestigde agribedrijven en onderwijsinstellingen dat met elkaar onder deze noemer werkt aan agrifoodgerelateerde vraagstukken, groeit razendsnel.

_C_L8296
14/08/2023

Ondernemend bouwen in de food industry – Vier redenen om voor Unibouw te kiezen

Ondernemend bouwen. Wat betekent dat eigenlijk? Het betekent dat Unibouw er alles aan doet om de bedrijfshuisvesting van jouw bedrijf zo vorm te geven dat jij kunt doen waar je het beste in bent: ondernemen. Jeroen Verbakel, Directeur Unibouw, geeft je vier redenen waarom Unibouw de juiste partner is voor ondernemers die een bedrijfspand wensen dat succes faciliteert.

foto 4
08/08/2023

Ruys Groep: “De klant moet over tien, twintig jaar nog tevreden zijn”

Een goede vloer ligt aan de basis van een zorgeloze productie. Veel foodproducenten denken geen omkijken naar hun vloer te hebben. Totdat die wordt afgekeurd vanwege voedselveiligheid. De Ruys Groep wil dat moment voor zijn, maar als die afkeuring zich onverhoopt toch aandient hebben ze ook de oplossing.

beeinbalance foto serge ligtenberg
04/08/2023

Bee in Balance bouwt en zorgt voor bijen op bedrijfsterreinen en gebouwen

Wij mensen danken veel van onze welvaart aan de bij. We plukken hier letterlijk de vruchten van. Sta je er ooit bij stil dat we zonder bijen geen aardbeien, appels, tomaten, kersen, courgettes, noten en koffie zouden hebben? Grote organisaties verhandelen en transporteren dagelijks al die gezonde lekkernijen over de hele wereld. Een prachtig businessmodel waarmee veel geld wordt verdiend. Om dit te faciliteren bouwen we bedrijfsterreinen vol zonder na te denken over gezonde en veilige leefomstandigheden voor onze belangrijkste partner in business, de bij. Waarom houden we hier geen rekening mee? Meer dan de helft van de bijen is met uitsterven bedreigd. Als de bij straks helemaal verdwijnt, valt er niks meer te verhandelen en transporteren. De bestuivers van ons voedsel kampen vandaag de dag met een enorm voedselgebrek.

CAM_01
24/07/2023

Op Station Leiden gaan innovatie en ouderwetse gezelligheid hand in hand

Verbinding, ontmoeting en vergroening: het zijn de kernwoorden waarmee Leiden haar stationsgebied wil vernieuwen. Het wordt een geweldige stadswijk, met een mooie mix aan functies: wonen, werken en verblijven. Een bruisend, groen en duurzaam gebied dat de Leidenaren trots maakt.

Filters
Zoeken
Scroll naar boven