Vestigingslocaties

Zoekt u het laatste nieuws over geschikte vestigingslocaties in Nederland, de nieuwste bouwtrends, en de beste bouwpartners?
Wilt u weten wie wat doet in de bouwketen of wilt u weten waarin een bepaalde projectontwikkelaar uitblinkt? U leest het op 1 van de 4 crossmediale communicatieplatformen van Jager Media.

Filter op magazine
Filter op magazine
Filter op uitgavejaar
Selecteer een Jaar
Filter op woonlocaties
Filter op woonlocaties
Loaders at work
22/04/2024

Decentralisatie van supply chains en de impact op logistiek vastgoed

Eén van de thema’s in de internationale supply chain context die sinds de start van de Corona-pandemie veel aandacht heeft gekregen is decentralisatie van supply chains. De reden is dat bedrijven in deze dynamische wereld niet meer alleen afhankelijk willen zijn van lange aanvoerketens vanuit andere continenten. Zeker in tijden van crisis is de kans op verstoringen dan reëel, en dit hebben we het afgelopen jaar in verschillende sectoren gezien.

Den Bosch MAX Blauw-6 (003) groot
22/04/2024

Architect van de logistieke stromen in het achterland

Terminaloperator BCTN opent dit jaar nieuwe inlandterminals in Deventer en in het Belgische Lommel. Het emissieloos varen gaat de volgende fase in met de komst van een waterstof-aangedreven schip. “En dankzij de digitale CMR wordt het logistieke proces voor klanten nog transparanter en efficiënter”, zegt directeur Joop Mijland.

Aanzicht Scheepswerf
15/04/2024

Clean Energy Hub en nieuwe scheepswerf voor haven Maasbracht

Het ontwikkelen van een Clean Energy Hub (CEH) in de haven van Maasbracht vormt de aanjager van een complete revitalisering van de Midden-Limburgse binnenhaven. Met de ontwikkeling van de CEH speelt Tullemans Oliehandel BV in op de verduurzamingsopgave in de binnenvaart, waarbij de scheepvaart overstapt op andere vormen van brandstof.

bewerking in hal
12/04/2024

Wessem Port Services De multimodale poort in het achterland

De 4 goed geoutilleerd en ingerichte binnenhavens van Wessem Port Services in Limburg bieden moderne op- en overslagfaciliteiten, met daaraan vast gekoppeld een modern en duurzaam machinepark om de groeiende stroom van meer dan 4,5 Mio ton grondstoffen op een efficiënte en duurzame wijze logistiek af te handelen.

flevoland
08/04/2024

Openbare inschrijving uitgifte recht van ondererfpacht terreindeel A Flevokust Haven te Lelystad

vidaXL-warehouse-Venlo-02
24/03/2024

Greenport Venlo Dé Europese logistieke hotspot Waar logistiek, agrifood en maakindustrie samen komen

Havenlocaties Nederland 2024

Een informatieve uitgave van 100 pagina’s full-colour. Exclusieve content samengesteld...
DC Siberie
16/03/2024

Altijd op de juiste plek met Wayland Real Estate

Met twee warehouses in ontwikkeling op de A12-corridor bij Waddinxveen en één langs de A67 bij Venlo heeft Wayland Real Estate de markt drie goede proposities te bieden. “Wij zijn alleen actief op locaties waar we zelf zouden willen ondernemen. Je moet niet zomaar ergens beginnen omdat er toevallig ruimte is, maar specifiek daar waar er behoefte is

Drukwerk
12/03/2024

HAS green academy richt zich met lectoraat op circulaire voedselproductie

Voor HAS green academy wordt de circulaire economie een steeds belangrijker thema en daarom startte de onderwijsinstelling in 2021 met het lectoraat ‘Voedselproductie in een Circulaire Economie’. Gekleed in een circulair pak en op circulaire schoenen sprak lector Dr. Ir. Rob Bakker op 11 oktober 2022 zijn inaugurele rede uit, waarin hij zijn visie op het onderwerp, het doel van het lectoraat en de plannen voor de toekomst presenteerde.

Filters
Zoeken
Scroll naar boven