Arthur Jager

Uitgever van special interest magazines op vastgoedgebied | Crossmediale verbinder op internet

Belangrijke data

Het artikel delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Online Magazines

DIJKHAM bouw uit Nijkerk een betrouwbare bouwpartner

DIJKHAM bouw uit Nijkerk realiseerde voor Smink Vastgoed aan de Ampèreweg in Bunschoten een bedrijfspand inclusief kantoor met een totale oppervlakte van 9.000 m²

Project

Uitvoerder Ton Oosterink: “Er was een goede samenwerking met de verschillende bouwpartners. Dat is essentieel voor een goed eindresultaat. Dit pand is in slechts zes maanden gerealiseerd. Opvallend aan dit pand is de vliesgevel. Het pand is opgebouwd in vier compartimenten. Er zijn twee magazijnen met stellingen gerealiseerd. In de afgelopen jaren heb ik al vaak samengewerkt met Henny Smink van Smink Vastgoed. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat is erg prettig en komt de bouw ten goede.

Samenwerking

Smink Vastgoed uit Nijkerk heeft al verschillende projecten met DIJKHAM bouw gerealiseerd. Opdrachtgever Henny Smink: “We werken graag met een betrouwbare bouwpartner. Efficiënt werken en een goede communicatie vinden wij belangrijk. DIJKHAM bouw is een partij waarop en waarmee we kunnen bouwen.

DIJKHAM bouw

Dit jaar bestaat DIJKHAM bouw 50 jaar! Dat betekent al 50 jaar ervaring in o.a. de food-, transport- en koel/vriessector. We staan graag naast onze opdrachtgevers. In een bouwteam worden alle items besproken en bewaakt. Zo bereik je met elkaar het beste resultaat. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we in de afgelopen 50 jaar al meerdere malen mogen bouwen. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen. Voor Smink Vastgoed realiseerden we zeer recent ook de nieuwbouw van een bedrijfspand aan de Smitspol in Nijkerk en momenteel realiseren we aan de A1 in Amersfoort een nieuw bedrijfspand met een oppervlakte van 6.500 m². Dit pand is een echte eyecatcher.

Bouwpartners

Opdrachtgever: Smink Vastgoed
Architect: Bronsvoort Blaak Architecten
Constructeur: Adviesbureau De Lange
E-installateur: Mossink Elektrotechniek
W-installateur: Top Installatiegroep

Meer informatie:

DIJKHAM bouw bv
Nijverheidsstraat 11
3861 RJ NIJKERK
(033) 245 48 14

www.dijkhambouw.nl