Arthur Jager

Uitgever van special interest magazines op vastgoedgebied | Crossmediale verbinder op internet

Belangrijke data

Het artikel delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Online Magazines

Alle kennis en kunde in één hand bij Wayland

Wayland Developments en Wayland Real Estate ontwikkelen momenteel het nabij LogistiekPark A12 gelegen BusinessPark Vredenburg. “Het project is ook onderdeel van de ontwikkeling Glasparel+ in Waddinxveen. Je kunt er modern zakendoen te midden van groen en water”, aldus Arnaud van der Eijk, directeur bij Wayland Real Estate en commercieel directeur bij Wayland Developments.

LogistiekPark A12 succesvol ontwikkeld

LogistiekPark A12 speelt in op de vraag naar duurzaam logistiek vastgoed. Van der Eijk: “Inmiddels is de gronduitgifte voor dit logistieke kruispunt van 200.000 m² grotendeels afgerond. Voor gebruikers die zoeken naar huisvesting in metropoolgebied Zuid-Holland is er zeker nog ruimte. Zij kunnen contact opnemen met onze partner binnen LogistiekPark A12; Montea.

BusinessPark Vredenburgh

Wayland Developments ontwikkelt momenteel het nabij gelegen BusinessPark Vredenburgh, dat onderdeel uitmaakt van Glasparel+. Het bedrijvenpark ligt in Waddinxveen en is 7 hectare groot, waarvan inmiddels 2,5 hectare is verkocht. “Doordat de gemeente het gebied een brede agro bestemming gaf, is dit een perfecte plek voor logistieke afhandeling van goederen en diensten. Hoewel de locatie middenin stedelijk gebied ligt, oogt de omgeving groen. Er is een snelle ontsluiting met de nabij­gelegen A12 en A20. Bij de ontwikkeling vervullen wij specifieke gebruikerswensen. Kortom, niet alleen voor bedrijven die actief zijn in de sectoren agro, food en energie is dit een ideale vestigingsplek, maar ook voor toeleveranciers die actief zijn in de keten, zoals bijvoorbeeld grondstof, verpakking en assemblage bedrijven.” Aldus Van der Eijk.

Oog voor duurzame toekomst

Wayland is van huis uit een ondernemend familie­bedrijf. Soms wat te bescheiden, maar altijd met het oog op morgen. Lange termijn relaties zijn heel normaal. Ook gebeuren er spannende dingen op gebied van duurzaamheid en energie. Denk bijvoorbeeld aan het voorzien in eigen energie­behoeften via bronnen en aangesloten warmtenetten. Daar profiteren opdrachtgevers van Wayland Real Estate ook van. Wayland heeft alle disciplines in huis om eindgebruikers, gemeenten en beleggers te helpen. Dat geeft onze opdrachtgevers een unieke voorsprong.

Voordelen van vestiging op BusinessPark Vredenburgh

– Logistiek centraal gelegen in de Randstad
– Onderdeel van de A12 Corridor
– Bedrijfsruimtes van 5.000 tot 30.000 m²
– Voor agro, food en energie functies
– Aangepast op specifieke gebruikerswensen

Wayland Real Estate

Wayland Real Estate maakt onderdeel uit van het nationaal opererende Wayland Developments in Bergschenhoek, dat actief is sinds 2005. Wayland Real Estate ontwikkelt distributiecentra op maat op door Wayland Developments ingenomen strategisch gesitueerde grondposities met een toekomstige meerwaarde. Deze al voor een deel ingevulde logistieke parken kenmerken zich door een zeer hoge duurzaamheidsfactor, een bijzondere uitstraling en een uitgekiende menging van functies.

Meer informatie:

Neem contact op met Arnaud van der Eijk
Wayland Real Estate / Wayland Developments
Weg en Land 2, 2661 DB Bergschenhoek
010 – 52 10 881 / avandereijk@wayland.nl

www.businessparkvredenburgh.nl
www.logistiekparka12.nl