Logistiek Vastgoed Nederland

Ton van der Schelde, kickersbloem 3, logistieke
Logistiek Vastgoed

kickersbloem 3 Wat doen wij in dit blad?

Je moet eerlijk zijn”, zegt directeur Ton van der Schelde van bedrijvenpark Kickersbloem 3, “Hellevoetsluis is niet de eerste locatie waaraan je denkt als logistieke vestigingsplaats. Toch hebben we logistieke bedrijven veel moois te bieden, waaronder grote kavels die snel operationeel opgeleverd kunnen worden en ruime planologische mogelijkheden tegen scherpe grondprijzen. Dus horen wij in dit blad? Jazeker!

Lees verder »
HelloFresh
Diensten van partners

BREEAM ‘Excellent’ DC voor HelloFresh

HelloFresh verhuist eind juni 2018 naar het Benelux distributie­centrum op het eigentijdse Prisma Bedrijvenpark in Bleiswijk. Het nieuwe DC is qua vloeroppervlak tweeënhalf maal zo groot als het te verlaten pand in Den Haag. Ontwikkelaar en eigenaar van het innovatieve gebouw, dat in samenwerking met partner Leen Menken en Mies Architectuur in Ede is ontworpen, is Borghese Logistics.

Lees verder »
Ron Bakker
Diensten van partners

B&G Hekwerk Houd zorgen buiten

“Klanten kopen geen hek, ze willen controle over hun buitenterrein”, zegt Ron Bakker van B&G. Die controle biedt het bedrijf met een ­uitgekiend programma aan hekwerken, toegangspoorten en beveiligings­systemen. “Geen situatie is identiek, iedere klant heeft een andere oplossing nodig.” En dat pakt B&G tegenwoordig anders aan dan voorheen.

Lees verder »
Van Berlo | Experts in funderingen en bedrijfsvloeren, totale onderbouw, Glenn Verhoef
Diensten van partners

Van Berlo – Van weiland tot ankerbout

We zijn niet alleen een vloerenbedrijf, want we maken de totale onderbouw. Tot en met de ankerbout”, zegt Glenn Verhoef van Van Berlo. “Belangrijk voor ons succes zijn natuurlijk de supervlakke vloeren die we leveren, maar ook het feit dat we het totaalconcept invullen en managen

Lees verder »
Lelystad Airport Businesspark, Flight District I
Logistiek Vastgoed

Lelystad Airport Businesspark

Lelystad Airport Businesspark is ready for take-off. Nu op een deel van het nieuwe bedrijventerrein het enorme distributiecentrum van het Spaanse Inditex in sneltreinvaart wordt gebouwd, en de luchthaven van Lelystad over twee jaar opengaat, maken directeur Rob Verhoeff en zijn team serieus werk van de logistieke invulling van de resterende 50 hectare bedrijventerrein.

Lees verder »
Remco Buurman,Logistiek nederland
Diensten van partners

Vermogen tot innovatie is bepalend voor succes

Er zijn grote ontwikkelingen gaande in de logistieke sector: van nieuwe concepten voor duurzame stadsdistributie en nieuwe supply chain mogelijkheden via de Zijde Route, tot
een grotere vraag naar vastgoed door de groeiende e-commerce markt. Remco Buurman, algemeen directeur NDL/HIDC (Nederland Distributieland) werpt zijn licht op de
ontwikkelingen en kansen voor logistiek Nederland.

Lees verder »
XXL Distributiecentra,Warehouse,logistiek
Diensten van partners

XXL Distributiecentra: steeds groter en hoger

De aantrekkende economie en de onstuitbare opkomst van e-commerce zorgt er voor dat het traditionele landschap van distributiecentra in Nederland snel aan het veranderen is. Logistieke hot spots als Venlo-Venray, Tilburg-Waalwijk en West-Brabant blijven sterk in trek, en het is hier inmiddels goed zoeken naar een aantrekkelijke locatie voor een nieuw warehouse.

Lees verder »