Kantoren

Toekomstbestendige herpositionering van kantoorgebouwen, stationslocaties, cairn real estate, real estate
Kantoren

Toekomstbestendige herpositionering van kantoorgebouwen op OV-locaties

Asset- en investmentmanager Cairn Real Estate verwierf in 2017 zes ­kantoorgebouwen uit de voormalige portefeuille van het Basisfonds Stationslocaties C.V., die eerder in zijn geheel was aangekocht door a.s.r. vastgoed vermogens­beheer. Deze zes gebouwen laten zich kenmerken door hun aantrekkelijke ligging nabij NS treinstations, grote en daarmee zeer flexibel in te richten vloer­oppervlakten en voldoende ruimte voor aantrekkelijke facili­teiten en services voor huurders en ­bezoekers. “Deze gebouwen passen bij uitstek in onze strategie, die er op is gericht om bestaand kantoorvastgoed te ­herontwikkelen tot een state of the art, levendige, multi-tenant werkomgeving, die naadloos aansluit bij de huidige en toekomstige kwaliteits- en gebruikseisen van gebruikers,” aldus Frederick van Gulik, senior asset manager bij Cairn Real Estate. “Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de binnenstedelijke aantrekkingskracht en ­zakelijke en commerciële bedrijvigheid.

Lees verder »
Gemeente Apeldoorn nieuw talent innovaties bedrijfsleven
Kantoren

Creativiteit en innovatie in stationsgebied Apeldoorn

Steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijven vestigen zich in het centraal gelegen stationsgebied van Apeldoorn. De gemeente stimuleert en faciliteert hier de vraag van het bedrijfsleven naar nieuw talent en innovaties. De OV-locatie heeft bovendien bijzondere huisvestingsmogelijkheden te bieden op het terrein van de voormalige nettenfabriek. Het culturele erfgoed werkt als een magneet op creatieve bedrijven.

Lees verder »
Duurzaamheid
Kantoren

Bolduc Zakencomplex

Forse investeringen in duurzaamheid en een aan de hoge eisen van deze tijd aangepast verblijfsklimaat maken van Bolduc wederom één van de meest gewilde, toekomstbestendige kantorencomplexen van ons land. Naast uiteenlopende interieur- en energiebesparende vernieuwingen krijgt dit architectonische paradepaardje van Den Bosch nu ook één van de meest aange- name verblijfsgebieden van Den Bosch, inclusief bovengemiddeld ruime parkeergelegenheid. Vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft hiervoor onder meer een aanpalende kavel aangekocht, waar de bouwwerkzaamheden inmiddels in volle gang zijn. De veelbelovende plannen genereerden al direct na de in 2013 beschikbaar gekomen ruimte inte- resse bij verschillende gebruikers, hetgeen recentelijk resulteerde in een totale bezettingsgraad van zeventig procent.

Lees verder »
Parkrijk
Kantoren

Park Rijk

Park Rijk is een overzichtelijke, internationaal georiënteerde kantorenlocatie met ruimte voor groen. Het parkachtige landschap met imposante waterpartijen, de optimale bereikbaarheid en de aanwezigheid van professioneel parkmanagement, maken Park Rijk tot een gewilde vestigingsplaats.

Lees verder »
Kantoren

Albury Park Hoofddorp, gebouw Uiver

In Hoofddorp ligt een (nog) goed bewaard geheim, voor organisaties die een kantoor zoeken dat gewoon goed voor ze werkt. Het eigenwijze Albury Park met de drie kantoorgebouwen Uiver, Arend en Pelikaan doet dat namelijk. Het park ligt aan de A4, praktisch náást Schiphol. Het is een uitgelezen plek wanneer goede zichtbaarheid en gemakkelijke bereikbaarheid moeten samenvallen met een fijne, betaalbare én mooie kantoorvloer.

Lees verder »