Diensten van partners

Sprangers ILDC,Partnerships,logistieke,bedrijf
Diensten van partners

Alle kennis en kunde in één hand bij Sprangers ILDC

Partnerships smeden met opdrachtgevers én met leveranciers. Als je dat kunt, dan kun je het verschil maken, zegt Ko Nuijten van Sprangers ILDC. Sterk zijn in het voortraject, plus een flexibele en oplossingsgerichte opstelling zijn de andere succesfactoren. De lange lijst met logistieke projecten en de groei van het bedrijf laten zien dat het Nuijten en co prima lukt.

Lees verder »
bruggenbouw, Haven Locaties Nederland, Hillebrand, logistiek, ASK Romein
Diensten van partners

ASK Romein verwerft bruggenhoofd in Middelburgse haven

ASK Romein nam begin 2017 het Middelburgse constructiebedrijf Hillebrand over, actief in de bruggenbouw en de offshore sector. De overname past perfect in de groeistrategie van ASK Romein, dat in alle facetten van de staalbouw een leidende rol wil spelen in Nederland, België en daarbuiten. ASK Romein krijgt hiermee niet alleen voet aan de grond in de haven, maar ook in twee sectoren waarin het voorheen nog niet actief was.

Lees verder »
groep heylen,XL Business Park Twente,Logistieke
Diensten van partners

XL Business Park Twente: optelsom van goed gevoel en benutten van kansen

De regio Twente is van oorsprong groot geworden door de textiel. Hij bevindt zich op een centrale plek in Oost-Nederland, gelegen tegen het Ruhrgebied en Oost-Europa daarachter. Scandinavië is relatief dichtbij en belangrijke verkeersaders zorgen voor de Randstad in de nabijheid. De in Nederland grootste inland containerterminal in Hengelo, met een dependance op het XL Business Park in Almelo, completeert de uitstekende multimodaliteiten. Daardoor is het gebied een logistieke toplocatie met veel goede ingrediënten en mogelijkheden voor een succesvolle ontwikkeling van zowel bedrijvigheid als van werkgelegenheid. XL Business Park Twente staat voor 120 ha uitgeefbare ruimte voor bedrijvigheid, waarbij alle benodigde gronden inmiddels zijn verworven door de projectorganisatie die de ontwikkeling regisseert.

Lees verder »