Bedrijfsruimten

wayland real estate, vastgoedmarkt, logistieke sector,partners
Bedrijfsruimten

Wayland Real Estate: ‘Samenwerken met sterke partners’

De zich continu wijzigende behoeften van de logistieke sector vragen om doelmatige antwoorden vanuit de vastgoedmarkt. Dat zegt Arnaud van der Eijk, commercieel directeur van Wayland Real Estate. “Daarom gaan wij over tot transitie en spelen wij in op de op elkaar inwerkende en elkaar versterkende marktontwikkelingen van dit moment. Weloverwogen organisatorische veranderingen, nieuwe allianties en bijbehorende successen zijn daarvan het resultaat.”

Lees verder »
DHG,vastgoedprojecten,logistiek
Bedrijfsruimten

DHG: op zoek naar het verhaal achter de vraag

Vanuit het eigen kantoor in Schiedam hebben de medewerkers van DHG een fantastisch uitzicht over de rivier de Nieuwe Maas en het scheepverkeer. Op de oever aan de overzijde prijken de letters DHG op een terminal. “Daar gaat mijn hart toch wel sneller van kloppen”, wijst commercieel directeur Willem Slager.

Lees verder »
Hörmann,innovatieve industriële producten,deuren
Bedrijfsruimten

Hörmann verrast markt opnieuw met reeks van noviteiten

Wie de afgelopen Bouwbeurs in München bezocht, heeft zich al kunnen buigen over één of meer noviteiten uit de nieuwe reeks innovatieve industriële producten van Hörmann. De wereldwijd bekende deurproducent brengt de noviteiten nog dit jaar in productie en behoudt hiermee haar voorsprong op de concurrentie. Inmiddels is het mogelijk om binnen één logistiek complex alle soorten en typen deuren te verkrijgen bij één kwaliteitsleverancier. Het A-merk Hörmann biedt haar opdrachtgevers hiermee niet alleen een forse tijdbesparing, maar bovendien economische voordelen.

Lees verder »
nvm business,logistiek vastgoed,distributiecentra en opslagruimten
Bedrijfsruimten

Sterke expansie logistieke gebouwenmarkt

NVM Business uitgegeven statistiek van de Nederlandse markt voor distributiecentra en opslagruimten, die dit jaar voor de tweede keer verschijnt, is een groot aantal voor de vastgoedsector relevante gegevens op systematische wijze bijeengebracht.

Lees verder »
logistiek,gebouwen
Bedrijfsruimten

Venlo E-commerce Logistic Campus: shopping mall van de toekomst

Groep Heylen ontwikkelt in Venlo – gedeeltelijk op risico – een opmerkelijk distributiecentrum met een magazijn­oppervlak op begane grondniveau van 14 hectare en de mogelijkheid tot uitbreiding met drie verdiepings­vloeren. Inclusief de bijbehorende infrastructuur, die rond het gebouw voorzieningen biedt voor het scheiden van verkeersstromen en parkeren, beslaat deze duur­zame, multifunctionele ontwikkeling een grondoppervlak van 22 hectare. Deze Venlo E-commerce Logistic Campus moet de shopping mall van de toekomst worden.
De bouw is gestart in maart 2015. Naar verwachting wordt de eerste fase van het DC eind 2015 opgeleverd.

Lees verder »