• All
  • Diensten van partners
  • Foodlocaties
  • Havenlocaties
  • Logistiek Vastgoed
  • Stationslocaties
Windmolens-foto
Havenlocaties

Groningen Seaports: stabiele groeimotoren in uitdagende regio’s

Erasmus UPT voert jaarlijks in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de havenmonitor uit, waarin het economisch belang van de Nederlandse zeehavens wordt …

Havenlocaties

Port of Deventer groeimotor voor duurzame economie

De Deventer haven is in oppervlakte één van de grootste binnenhavens van Nederland. Met de aanleg van een containerterminal, in combinatie met de ligging aan de IJssel en het nabijgelegen A1 Bedrijvenpark geeft de Port of Deventer het duurzaam vervoer over water een sterke impuls.

Rotterdam Maashaven
Diensten van partners

Tijd voor actie: modernisering van haventarieven

Eén van de workshops tijdens het congres ‘Ports and the City’ op 12 en 13 april in Nijmegen wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) in samenwerking met Port Solutions Rotterdam, experts in havenontwikkeling en logistiek. De workshop heeft de titel: ‘Duurzame haven dankzij slimme havengeldstructuur’. In onderstaand artikel alvast een sneak preview.

Havenlocaties

T-Port Logistic Campus

Op XL Businesspark Twente is de bouw en invulling van de T-Port Logistic Campus van start gegaan. De investeerder Heylen Warehouses, onderdeel van Heylen Group, ontwikkelt hiermee in fasen het meest omvangrijke logistieke complex van Nederland. De T-Port Logistic Campus heeft een totaalomvang van 180.000 m2 en is direct gelegen aan de nieuwe Combi Terminal Twente (CTT) in Almelo.