Het platform voor de maritieme sector in het hart van de waterregio!

Arthur Jager

Arthur Jager

Uitgever van special interest magazines op vastgoedgebied | Crossmediale verbinder op internet

Belangrijke data

Het artikel delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Online Magazines

Het platform voor de maritieme sector in het hart van de waterregio!

Op 09, 10 & 11 Mei 2017 vond Maritime Industry weer plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche.
 
De vorige editie van Maritime Industry was met ruim 14.000 bezoekers en ruim 487 exposanten groter dan ooit! Door uitbreiding van de beursvloer is er tijdens komende editie nog meer ruimte voor brancheprofessionals uit de maritieme sector. Ook de extra beleving die tijdens de 2016 editie is toegevoegd aan de beurs werd als zeer succesvol ervaren door zowel bezoekers als exposant. Deze trend wordt dan ook doorgezet tijdens de 2017 editie! 
 

Innovatie, kennis en Must See 

Afgelopen editie hebben we voor het eerst een “Innovatie Route” opgezet in samenwerking met het EICB. Deze samenwerking hebben we niet alleen gecontinueerd, maar ook uitgebreid. Aankomende editie zal er voor het eerst een “Blue Road Congres” georganiseerd worden met inhoudelijke kennissessies in samenwerking met EICB, BVB, CBRB, Bureau Telematica en BLN Schuttevaer. In het verlengde hiervan hebben we een innovatiestraat op de beursvloer ingericht, waar innovatieve producten en oplossingen een podium krijgen.
 

Nieuwe beurshal

Door de grote vraag vanuit de markt hebben we voor Maritime Industry 2017 een tweede hal  gecreëerd op de eerste verdieping! Naast extra standruimte zal deze verdieping in het teken staan van de volgende onderdelen: een innovatiestraat, een Duitse exposanten straat en een open kennistheater georganiseerd door The Blue Road met het thema innovatie & duurzaamheid. Daarnaast zal er in hal 2, op de laatste beursdag, een ruimte worden gereserveerd voor het career event die antwoorden zal geven op HR vraagstukken uit de markt.
 

Extra beleving binnentuin

Evenementenhal Gorinchem beschikt over een mooie binnentuin met vijver. Ook dit jaar wordt deze binnentuin betrokken bij Maritime Industry met de varende miniatuur boten van 4Com. 
 

Evenementenhal App met ‘Match & Meet’-functie

De Evenementenhal App is gelanceerd in het najaar van 2015. Met deze app hebben exposanten een tool die hun leads registreert en kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. De App biedt ook voordelen voor de bezoeker. Die kan actuele en relevante beursinformatie als openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond raadplegen. De Evenementenhal App wordt aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Zo wordt internationaal netwerken nog makkelijker.  
De nieuwste toevoeging is de Match & Meet functie, een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.
 

Advies commissie

Om aansluiting te houden met de markt heeft Evenementenhal een adviescommissie in het leven geroepen. Deze commissieleden ondersteunen ons met marktinformatie en conceptverbeteringen. <<
 
Openingstijden Maritime Industry 2017
Dinsdag 09 mei 2017 van 13.00 tot 21.00 uur
Woensdag 10 mei 2017 van 13.00 tot 21.00 uur
Donderdag 11 mei 2017 van 13.00 tot 21.00 uur
 
Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
42017 HZ Gorinchem 
0183-680651
 

Informatie

Voor meer informatie over de Maritime Industry: