Arthur Jager

Uitgever van special interest magazines op vastgoedgebied | Crossmediale verbinder op internet

Belangrijke data

Het artikel delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Online Magazines

FOOD Locaties Nederland 2020/2021

Met trots presenteren wij u de nieuwe jaareditie van het magazine FOOD Locaties Nederland 2020/2021, het communicatieplatform voor de foodindustrie, overheden, vastgoedprofessionals en kennisinstituten.

* Waar kan de foodindustrie zich vestigen? Wij geven in deze jaareditie daar antwoord op, inclusief belangrijke foodlocatie in Nederland. 

* Wie zijn de partijen die kunnen faciliteren in uitgifte van gronden, ontwikkeling en bouw? Overheden, vastgoedprofessionals en kennisinstituten presenteren zich.

Doelstelling is om met elkaar tot een beter resultaat te komen in productie, innovaties, ontwikkeling en bouw.

Het is een interessante jaareditie met het zwaartepunt op ontwikkelen en bouwen voor de foodverwerkende industrie! De volgende bouwers laten zien waarmee ze bezig zijn; Heembouw, Dijkham Bouw, De Vries en Verburg Bouw, Unibouw, ASK Romein, Bouwbedrijf Van de Ven en de VDR Bouwgroep. 

Tevens worden er ook foodprojecten/locaties en innovaties gepresenteerd door Wayland Real Estate, Nieuw Reijerwaard, A12-Corridor, N.V. BIM, Food Tech Brainpark, Brigthlands Campus Greenport Venlo (coverpresentatie), gemeente Oss, Verpakkingsindustrie Oss, Agri Food Capital, NDL/HIDC, WUR – Voedselverspilling, Gemeente en Provincie Leeuwarden, Flevokust Haven, Provincie Noord-Brabant, Agro Proeftuin De Peel, Nieuw Prinsenland, Hines ABC Westland, Fresh Park Venlo, Illuminating Industries, Greenport Noord-Holland Noord en Ruys Vloeren.

Deze nieuwe jaareditie heeft een omvang van 68 pagina’s en wordt speciaal gemaakt voor de gehele foodverwerkende en producerende industrie, toeleveranciers, groothandels, retailbedrijven, logistieke bedrijven, overheden, kennisinstituten, branche- en belangenorganistaties en vastgoedprofessionals.

Veel leesplezier.

D.A. Arthur Jager